资讯

南京

课程咨询: 4000-121-121

在线咨询

点击开始 在线咨询

学习规划

点击预约 学习规划
TOP
申请学习规划
预约报名
当前位置:家教南京站 > 爱智康1对1中学频道 > 中学课内辅导 > 正文

【2020中考】初三英语完形填空选练(14)含答案

2019-11-14 16:10:20  来源:学而思爱智康

试卷 | 初一、初二、初三年级历年期中考试题免费领!>>

【官网】试卷|小学1-6年级上学期历年期末试卷免费领!!>>

   【智康语】【2020中考】初三英语完形填空选练(14)含答案!完形填空题不同于单项选择填空题。单项填空题所给的是一个或两个句子,根据本句或前后句就可以判定所选的答案。而完形填空题所给的是一篇意思完整的短文,所选的答案处在整段或整篇文章之中。所以在做题前,必须先浏览全文,了解短文的大意,这是绝不可省的一步。

 

>>>推荐阅读:2019-2020学年上学期南京各区初中各年级期中试卷及答案汇总

 

鼓楼区初一期中语文试卷,初一期中语文试卷,初一期中试卷

 

Passage 14

 

   (2019选练)通读短文,掌握大意,从所给的选项中选出一个最佳选项。
 There is good news for the children in the countryside. We will never forget the girl         1        big eyes. Her big eyes are         2        us her dream: I wish to         3       ! In China, there are still many girls and boys like         4       . They want to go to school, but their         5        are too poor. If the family has two or three children        6        it is harder to pay(付钱) the money for         7        of them. So the parents often ask         8        to stay at home, and boys to go to school.
    Now they needn't the money. From 2006 on, children can go to school for free in some poor places. They don't have to pay for books and other things. Some of them can even get money from the local government(政府 ) to make their life         9       . Soon, each child in the countryside can go to school for free. All families are very happy with the news. It is          10        great.            

1. A. with    

B. on    

C. to              

D. in

2. A. saying    

B. telling      

C. speaking      

D. talking

3. A. go to work 

B. go to bed  

C. go to school      

D. go home

4. A. him    

B. her       

C. his            

D. hers

5. A. cities   

B. cities    

C. houses          

D. families

6. A. everyone  

B. both     

C. every        

D. all

7. A. teachers  

B. girls   

C. boys       

D. each child

8. A. look up

B. turn on 

C. worry about      

D. make sure

9. A. better    

B. shorter    

C. longer           

D. worse

10. A. not     

B. never    

C. hardly       

D. really

【答案】

(1)A;(2)B;(3)C;(4)B;(5)D;

(6)D;(7)B;(8)C;(9)A;(10)D;  

 

   以上是小编为大家整理的【2020中考】初三英语完形填空选练(14)含答案,供同学们参考学习。另外南京爱智康开设了69元期中线上诊断课,有需要的同学可咨询4000-141-141报名哦!

 

鼓楼区初一期中语文试卷,初一期中语文试卷,初一期中试卷

意见反馈电话:010-52926893  邮箱:advice@xueersi.com
保存 | 打印 | 关闭
相关新闻