资讯

南京

课程咨询: 4000-121-121

在线咨询

点击开始 在线咨询

学习规划

点击预约 学习规划
TOP
申请学习规划
预约报名
当前位置:家教南京站 > 爱智康1对1中学频道 > 中学课内辅导 > 正文

【2020中考】初三英语完形填空选练(16)含答案

2019-11-14 16:15:13  来源:学而思爱智康

试卷 | 初一、初二、初三年级历年期中考试题免费领!>>

【官网】试卷|小学1-6年级上学期历年期末试卷免费领!!>>

   【智康语】【2020中考】初三英语完形填空选练(16)含答案!完形填空题不同于单项选择填空题。单项填空题所给的是一个或两个句子,根据本句或前后句就可以判定所选的答案。而完形填空题所给的是一篇意思完整的短文,所选的答案处在整段或整篇文章之中。所以在做题前,必须先浏览全文,了解短文的大意,这是绝不可省的一步。

 

>>>推荐阅读:2019-2020学年上学期南京各区初中各年级期中试卷及答案汇总

 

鼓楼区初一期中语文试卷,初一期中语文试卷,初一期中试卷

 

Passage 16

 

  (2019选练)通读短文,掌握大意,从所给的选项中选出一个最佳选项。
I love fashion (时尚). In the past, I only wore American brands. And in my         1       , the most popular student was always the one who wore the latest pair of Jordans.
    At that time, I paid         2       attention to Chinese brands like Li-Ning, because l thought they were not in fashion. And I thought that Chinese clothes couldn't be as comfortable as American ones. But later, I found I was         3       . More and more basketball players are wearing Li-Ning shoes. A few pairs of Li-Ning shoes         4       on eBay are even over $ 1, 000!
    However, in the past, a few China-made products were not so        5       . In 2011, for example, some Chinese toys were found to have heavy metals which were bad for kids'        6       . And in 2012, China's largest provider of milk powder (奶粉) had to recall (召回) 700 tons of milk powder after one child died and more than 50 others had health        7       .
    Nowadays, the Chinese government and companies have        8       this serious problem. They pay more attention to China-made products. They want to        9       more things as good as American ones. Now some Chinese brands have become stronger in the American market,         10       it's time to change our opinion about China-made products. We should support products that are made in China.            

1. A. family

B. office

C. school

D. company

2. A. much

B. little

C. all

D. each

3. A. wrong

B. stupid

C. right

D. smart

4. A. sold

B. hid

C. made

D. borrowed

5. A. expensive

B. cheap

C. bad

D. good

6. A. hobby

B. family

C. health

D. study

7. A. questions

B. problems

C. advice

D. accidents

8. A. improved

B. realized

C. forgotten

D. repeated

9. A. watch

B. discover

C. invent

D. produce

10. A. so

B. but

C. though

D. if

 

【答案】

(1)C;(2)B;(3)A;(4)A;(5)D;

(6)C;(7)B;(8)B;(9)D;(10)A; 

 

   以上是小编为大家整理的【2020中考】初三英语完形填空选练(16)含答案,供同学们参考学习。另外南京爱智康开设了69元期中线上诊断课,有需要的同学可咨询4000-161-161报名哦!

 

鼓楼区初一期中语文试卷,初一期中语文试卷,初一期中试卷

意见反馈电话:010-52926893  邮箱:advice@xueersi.com
保存 | 打印 | 关闭
相关新闻