资讯

南京

课程咨询: 4000-121-121

在线咨询

点击开始 在线咨询

学习规划

点击预约 学习规划
TOP
申请学习规划
预约报名
当前位置:家教南京站 > 爱智康1对1中学频道 > 中学课内辅导 > 正文

【2020中考】初三英语完形填空选练(18)含答案

2019-11-14 16:19:00  来源:学而思爱智康

试卷 | 初一、初二、初三年级历年期中考试题免费领!>>

【官网】试卷|小学1-6年级上学期历年期末试卷免费领!!>>

   【智康语】【2020中考】初三英语完形填空选练(18)含答案!完形填空题不同于单项选择填空题。单项填空题所给的是一个或两个句子,根据本句或前后句就可以判定所选的答案。而完形填空题所给的是一篇意思完整的短文,所选的答案处在整段或整篇文章之中。所以在做题前,必须先浏览全文,了解短文的大意,这是绝不可省的一步。

 

>>>推荐阅读:2019-2020学年上学期南京各区初中各年级期中试卷及答案汇总

 

鼓楼区初一期中语文试卷,初一期中语文试卷,初一期中试卷

 

Passage 18

 

(2019选练)通读短文,掌握大意,从所给的选项中选出一个最佳选项。
    Young people are often unhappy when they are with their parents. They say that their parents don't understand them. They often think their parents are too strict          1       them. Parents often find         2       difficult to win their children's trust and they seem to         3       how they themselves felt when they were young. For example, young people like to do things without much         4        . It's one of their ways to show that they grow up and they can          5       any difficult problems. Older people worry more easily. Most of them plan things ahead and don't like their plans to be changed. So when you want your parents to let you do          6        , you will have better success if you ask before you really start doing it. Young people often make their parents angry by clothes they wear, the music they enjoy and something          7        . But they don't mean to cause any trouble. They just feel that          8        this way they can be cut off from the old people's world and they want to make a new culture of their own. And if their parents don't like their music or clothes or their way of speech, the young people feel very sad. Sometimes instead of going out with their parents, they just want to stay at home          9       and do what they like. If you plan to do something, you'd better win your parents over and get them to understand you.         10         , your parents will certainly let you do what you want to do.            

1. A. on

B. with  

C. in

2. A. it  

B. this 

C. that

3. A. forgets

B. remember 

C. forget

4. A. thinking 

B. speaking

C. reading

5. A. know 

B. find

C. solve

6. A. anything 

B. nothing

C. something

7. A. else  

B. more

C. old

8. A. by  

B. over 

C. in

9. A. sadly 

B. alone

C. lonely

10. A. However 

B. Or

C. If so

 

【答案】

(1)B;(2)A;(3)C;(4)A;(5)C;

(6)C;(7)A;(8)C;(9)B;(10)C;  

 

【考点】社会现象类,议论文    

 

   以上是小编为大家整理的【2020中考】初三英语完形填空选练(18)含答案,供同学们参考学习。另外南京爱智康开设了69元期中线上诊断课,有需要的同学可咨询4000-181-181报名哦!

 

鼓楼区初一期中语文试卷,初一期中语文试卷,初一期中试卷

意见反馈电话:010-52926893  邮箱:advice@xueersi.com
保存 | 打印 | 关闭
相关新闻